Mijn favorieten

Juist taxeren

...via Langenegger MakelaarsLangenegger Makelaars wil je graag inzicht geven en aangeven dat er bij TAXEREN van een woning heel veel komt kijken. Zo zijn er: Behaal je voordeel en bekijk al onze informatie. Als er nog onduidelijkheden zijn, maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek via ons contactformulier


Langenegger Makelaars …geeft inzicht in TAXEREN
Hieronder in het kort de informatie per pagina: 
  • Waarom TAXEREN. Hier worden de verschillende mogelijke opbrengsten en doeleinden van het taxatierapport omschreven. Het doel van de taxatie is bepalend voor de soort taxatie en de kosten.
  • Soorten taxaties. Hier wordt het verschil tussen een gevalideerd en ongevalideerd taxatierapport nader uitgelegd en welk taxatierapport je nodig hebt.
  • Kosten TAXEREN. Dit geeft vooraf inzicht in welke kosten je kwijt bent voor onze verschillende taxatierapporten en welke taxatiekosten eventueel aftrekbaar zijn. Onze prijs is afhankelijk van de soort taxatie die jij nodig hebt.
  • Kwaliteitsinstituten. Hier krijg je goed overzicht van de validatie- en kwaliteitsinstituten en aan welke eisen, normen en procedures Langenegger Makelaars moet voldoen om de kwaliteit van jouw taxatierapport te waarborgen. Dit is ook de reden waarom al onze taxatierapporten geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers.
  • Documenten TAXEREN. Benodigde documenten om te voldoen aan de taxatienormen. Op deze pagina wordt aangegeven welke documenten je moet klaarleggen als jij ons de opdracht tot taxatie hebt verleend.
  • TAXEREN in stappen. Graag geven wij jou inzicht hoe dit proces verloopt en aan welke eisen wij moeten voldoen om een professioneel en waardevast taxatierapport af te leveren


SAMENmakelen met resultaat met de overige DIENSTEN van Langenegger Makelaars
SAMENmakelen met resultaat
betekent dat we de stappen en het mogelijke resultaat vooraf inzichtelijk maken waarbij jij bepaalt welke stappen we SAMENdoen. 
Bekijk hieronder de stappen bij de verschillende soorten diensten waarbij we jou van dienst kunnen zijn
Zet zelf de eerste stap naar SAMENmakelen met resultaat & plan hier een GRATIS adviesgesprek. Langenegger Makelaars geeft geheel kosteloos een eerste indicatie van het mogelijke resultaat, de stappen die nodig zijn om dit resultaat te behalen.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring