Mijn favorieten

huis TAXEREN

Langenegger Makelaars ...voldoet aan de hoogste taxatienormen


Kwalificaties Langenegger Makelaars

Langenegger Makelaars is een gekwalificeerd NVM, NRVT en NWWI taxateur. De NWWI taxaties worden volgens de hoogste normen in de sector uitgevoerd en door alle financiële instellingen, oftewel banken en geldverstrekkers geaccepteerd, ook wat betreft NHG hypotheken. Bij onze taxaties kan je rekenen op een vakkundige uitvoering met de hoogste kwaliteit.
  • Langenegger Makelaars is NVM opgeleid conform de laatste regels en normen van de NWWI en is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NRVT.
  • We bieden objectieve en waardevaste taxaties. Langenegger Makelaars is een NVM-kantoor en beschikt daarmee over marktanalysetools, rekenmodellen en alle noodzakelijke marktinformatie met een historie tot 1977.
  • De periodieke NVM educatie zorgt ervoor dat de kennis actueel blijft. Dit waarborgt de kwaliteit en de betrouwbaarheid van jouw taxatierapport.
Langenegger Makelaars is dé gecertificeerde NVM taxateur om uw woning in de Duin- en Bollenstreek officieel en objectief te waarderen. Er zijn verschillende redenen om je (toekomstige) huis te taxeren en er zijn 2 soorten taxaties: een gevalideerde taxatie en een ongevalideerde taxatie.

Er zijn ook andere redenen waarom jij de waarde van jouw (droom)huis wilt laten vastleggen. Voor bijvoorbeeld een waardevaststelling tegen een WOZ-beschikking voldoet een ongevalideerde taxatie.
 

Meer informatie over TAXEREN bij Langenegger Makelaars

  1. Waarom TAXEREN. Hier worden de verschillende doeleinden van het taxatierapport omschreven. Het doel van de taxatie is namelijk bepalend voor de soort taxatie en de kosten.
  2. Soorten taxaties. Hier wordt het verschil tussen een gevalideerd en ongevalideerd taxatierapport nader uitgelegd en welk taxatierapport je nodig hebt.
  3. Kosten TAXEREN. Dit geeft vooraf inzicht in welke kosten je kwijt bent voor onze verschillende taxatierapporten en welke taxatiekosten eventueel aftrekbaar zijn. Onze prijs is afhankelijk van de soort taxatie die jij nodig hebt. 
  4. Keurmerken van Langenegger Makelaars. Hier wordt uitleg gegeven welke normen de NRVT, de NVM en de NWWI hanteert zodat je verzekerd bent van een betrouwbaar en deskundig taxatierapport van jouw huis. 
  5. Documenten TAXEREN. Benodigde documenten om te voldoen aan de taxatienormen. Op deze pagina wordt aangegeven welke documenten je moet klaarleggen als jij ons de opdracht tot taxatie hebt verleend.
  6. TAXEREN in stappen. Graag geven wij jou inzicht hoe dit proces verloopt en aan welke eisen wij moeten voldoen om een professioneel en waardevast taxatierapport af te leveren


Overige DIENSTEN van Langenegger Makelaars