Mijn favorieten

(Online) middelen

Media

Langenegger Makelaars …SAMENmakelen met resultaat
Langenegger Makelaars maakt graag het verschil door het effectief inzetten van nieuwe sociale media. Effectiviteit betekent relevant communiceren. Het te kiezen mediapakket is afhankelijk de doelgroep die we SAMEN willen bereiken. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden.  

Het mediapakket stellen in SAMENspraak met jou graag SAMEN!
 

Mediapakket mogelijkheden bij SAMENverkopen
Een sfeervolle woonbeleving van jouw huis is van essentieel belang en doen wij ook SAMEN. Langenegger Makelaars heeft alle middelen en kanalen ter beschikking om jouw huis zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen en mogelijke kopers te enthousiasmeren.

Naast de traditionele mediakanalen zoals het plaatsen van een verkoopbord, raampresentatie, verkoopbrochure met ondermeer foto impressies en de plattegronden van jouw woning, een FUNDA plaatsing en advertenties in de lokale kranten bieden wij ook innovatieve manieren om jouw woning bij de potentiele kopers onder de aandacht te brengen. Bekijk hieronder deze innovatieve mogelijkheden.

 

Standaard mediapakket
Funda

Als NVM-lid wordt jouw woning automatisch doorgezet naar Funda. Met meer dan 40 miljoen bezoekers per maand is Funda de grootste huizensite van Nederland.

In de foto's kan ook een QR-code worden opgenomen zodat de potentiele verkoper met één scan alle relevante informatie van jouw woning kan bekijken.

 

Platform NVM makelaars
Langenegger Makelaars is een NVM-kantoor en beschikt over een groot platform van woningzoekenden. Alle zoekers uit de omgeving van jouw woning zijn ingevoerd door collega NVM-makelaars. En via ons intranet wordt jouw woning ook onder de aandacht gebracht van deze zoekers.

SAMENmakelen betekent voor jou ook deel uitmaken van dit netwerk om vraag en aanbod aan elkaar te verbinden.
 

Verkoopbrochure
Professionele verkoopbrochure met alle relevante informatie zoals bijvoorbeeld foto's, plattegronden, ligging (ook in welke omgeving), omschrijving van de woning met ondermeer de prijs, de opleveringsdatum, de afmetingen van de woning worden netjes bewerkt en verwerkt in de verkoopbrochure van jouw woning.

Voorafgaand aan de bezichtiging wordt de uitgebreide informatie van jouw woning via de verkoopbrochure gemaild naar de geïnteresseerden.


Raampresentatie
Naast onze verlichte etage bij ons kantoor aan de Prins Bernardstraat 57 hebben wij ook nog een beeldscherm waar ons gehele aanbod Professionele verkoopbrochure met alle relevante informatie zoals bijvoorbeeld foto's, plattegronden, 

Verkoopbord
Het traditionele bord voor de woning of aan het raam van jouw woning. Dit kan ook voorzien worden door een QR-code zodat de potentiele verkoper met één scan alle relevante informatie kan zien van jouw woning. 

Standaard mediapakket bij Langenegger Makelaars: plaatsing op Funda met meer dan 40 miljoen bezoekers per maand de grootste huizensite van Nederland, plaatsing op ons NVM intranet met veel woningzoekenden, de verkoopbrochure met professioneel gemaakte foto's, plattegronden, de raampresentaties aan de Prins Bernardstraat 57 en een verkoopbord ter plaatse. Bij het verstekken van een verkoopopdracht, ontvang je dit standaardpakket tegen inkoopprijs. Deze kosten aan derden worden 1-op-1 doorberekend. Het standaard mediapakket bedraagt in dit geval  € 538,45 inclusief btw. 


Innovatieve digitale/online media
Naast de basisuitingen verdiept Langenegger Makelaars zich in de digitale revolutie waarbij er een enorme verschuiving gaande is van communiceren via traditionele media naar digitale/ online media. Vooral de jongere generatie leest nauwelijks kranten en/ of tijdschriften. Dit, ten voordel van digitale/ online media. Volgens Statista steeg de mediaconsumptie in Europa van 44 uur per week in 2009 naar 48 uur in 2015. De traditionele media verloren terrein met 2,5 uur terwijl het digitale verbruik met 6,5 uur toenam. 

Gelet op het bovenstaande is ook ons uitgebreide mediapakket een overweging waard. 

Uitgebreid mediapakket
Een eigen website voor jouw woning!

Als je de woning via Langenegger Makelaars in de verkoop zet, krijg je de mogelijkheid een eigen webpagina van jouw huis te maken. Dit wordt via al onze mediakanalen gedeeld en alle potentiële koper jouw woning 24/7 online en virtueel kunnen bezichtigen.

Daarnaast is het mogelijk de URL, oftewel de link van je eigen webpagina te delen via je eigen account van Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en te versturen via Whatsapp en/of via e-mail. Dit is heel eenvoudig door de onderstaande icoontje te drukken. 

Hier kun je gemiddeld zo 1.000 extra unieke views krijgen op een woning.

NIEUW: Virtuele bezichtiging door een 3D-tour
Hier kan de potentiele koper virtueel door jouw woning lopen. Dit kan door de video die gemaakt kan worden van jouw woning. Daarnaast kan je via de toetsen op je smartphone naar elk vertrek lopen en elk gefilmd vertrek rondom bekijken.

Voor de echte belevenis kunnen diegene die in het bezit van een simpele kartonnen VR-bril via VR Media Viewer jouw woning virtueel bezichtigen en staan de potentiële kopers ineens midden in jouw woning.    

NIEUW: QR marketing
QR staat voor Quick Response. Een QR-code is een vierkante code met blokjes. Deze code kan je via je smartphone scannen. Door de code te scannen kom je direct op de plaats met alle relevante informatie over jouw woning. Afhankelijk van het pakket dat je hebt afgenomen, kunnen jouw potentiële kopers met één scan 24/7 alle relevante informatie vinden over jouw woning, zoals bijvoorbeeld jouw verkoopbrochure, woningfotografie, plattegronden en eventueel zelfs de virtuele bezichtiging van jouw eigen woning.  

De mogelijkheden voor het plaatsen van deze QR-code met directe link naar informatie over jouw woning zijn eindeloos. Op verzoek kunnen we deze QR-code plaatsen op FUNDA, bij een advertentie in de lokale krant, via een post op alle social mediakanalen, bij de raampresentaties of zelfs kan deze QR-code op een verkoopbord. In dit laatste geval kan dat alleen als de woning op de begane grond ligt. Potentiële kopers die langs het huis komen direct via een scan alle relevante informatie over jouw woning bekijken. 

Werkwijze QR-code scannen
Er zijn heel veel gratis apps en programma's om QR-codes te scannen en te decoderen. Aanraders zijn:

Via je smartphone of tablet start je de app.

Richt vervolgens de camera op de QR-code en scan de code door op de camera-knop te drukken. Probeer je smartphone goed stil te houden en pas te drukken als de QR-code goed zichtbaar is. De camera moet scherpstellen op de QR-code.

Nu verschijnt de link waar de QR-code naar verwijst in je scherm. Klik op je link om er direct naartoe te gaan.

Met onze innovatieve mediapakketen maken we graag SAMEN het verschil! 


NIEUW: Facebook Ad
Gericht je woning of appartement onder de aandacht brengen van een grote of specifieke doelgroep via een Facebook. Met deze advertentie maak je gebruik van het bereik Langenegger Makelaars. Segmentatie in dit bereik is ook nog mogelijk zodat je heel gerichten gepersonaliseerd je boodschap kan overbrengen. Bij segmentatie in dit bereik is ook nog mogelijk zodat je heel gericht en gepersonliseerd je boodschap kan overbrengen. Bij segmentatie kan je denken aan de doelgroep van ruim 10.000 personen die de afgelopen 3 of 6 maanden de website van Langenegger Makelaars hebben bezocht. En desgewenst kan je dieper segmenteren op demografische gegevens als leeftijd, regio, locatie, opleidingsniveau en andere interesses. 

NIEUW: Facebook Event
Tijdens de openhuizen route kan er ook nog een Facebook Event worden aangemaakt om meer gegadigden naar jouw 
 
Sociale mediakanalen Langenegger Makelaars
Langenegger Makelaars gebruikt Facebook en andere sociale media als aanvulling op de website. Om het maximale uit de sociale media te halen is nieuwe content ontwikkeld, die zeer geschikt is 
Langenegger Makelaars kent haar doelgroep goed, weet wat ze bekijken, waar ze naar op zoek zijn, waar ze zich bevinden en hoe ze reageren. Dit stelt het marketingteam van Langenegger Makelaars goed in staat de adverteerder goed te adviseren over de verschillende online samenwerkingsmogelijkheden. Via deze mogelijkheden kan er relevante informatie en gepersonaliseerde content geplaatst worden waar zowel de potentiele kopers als de verkoper baat bij heeft. 

SOCIAL Mediapakket
Als je graag in contact komt met je doelgroep. Vraag de mogelijkheden aan of neem contact op met ons marketingteam via xxx of mail naar. 

 

Een QR-code is een soort streepjescode die je kunt scannen met je smartphone. Als je de QR-code scant kom je meteen op de website waar de code naar verwijst. Eigenlijk als een soort link. Zo kun je snel meer informatie vinden over een onderwerp of product. QR staat voor Quick Response.

QR-code scanners
Naast dat alle potentiele kopers kunnen jouw woning 24/7 online en virtueel bezichtigen:

  • Virtuele bezichtiging door een 3D-tour (verwijzing volgt nog)

Hier kan de potentiele koper virtueel door jouw woning lopen door een smartphone te plaatsen in een simpele kartonnen VR-bril, zet de VR Media Viewer aan en potentiele kopers staan ineens midden in een woning.

  • Virtuele rondleiding door een video (graag verwijzing maken naar https://www.youtube.com/watch?v=ZtzREnryUjc)

De potentiele koper wordt in een virtuele tour meegenomen door jouw woning krijgen

  • Woningfotografie (verwijzing volgt nog)

Een presentatie van foto’s van jouw woning en foto’s van de buurt of omgeving

  • Plattegronden (verwijzing volgt nog)

blabla

  • Delen (verwijzing volgt nog)

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring