Mijn favorieten

De kwalificaties van Langenegger Makelaars

...voor SAMENmakelen & TAXERENLangenegger Makelaars, als NVM-gecertificeerd makelaar en NRVT-register vastgoed taxateurvoldoet aan alle normen, eisen en gedragscodes van alle (validatie)instituten die op hun beurt weer erkend zijn door vele andere instituten waaronder het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), het Waarborgfonds Eigen Woningen(WEWen de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
Hieronder volgt een nadere toelichting.


NVM-gecertificeerd makelaar en taxateur
Langenegger Makelaar is een erkend NVM-kantoor. In 2004 is Paul Langenegger door de NVM beëdigd tot makelaar en taxateur onroerend goed. Vereiste registraties:
  1. VastgoedCert 
  2. Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT)
Langenegger Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Hierdoor beschikken we over uitgebreide marktanalysetool en informatie met een historie tot 1977. 

Naast de marktanalysetool en alle relevante informatie om te komen tot een waardevaste marktwaarde voor jouw woning, is de NVM eigenaar van de grootste huizensite van Nederland, funda.

Samen met funda en het intranetwerk voor alle NVM-makelaars met al hun woningzoekenden en woningaanbod is Langenegger Makelaars in staat doeltreffend en op de meest efficiënte wijze vraag en aanbod aan elkaar te verbinden.  

Kwaliteitsaanduidingen voor SAMENmakelen
Om een NVM-makelaarsregistratie te kunnen krijgen, vereist de NVM een VastgoedCert-registratie. Langenegger Makelaars is ingeschreven onder registratienummer RMT07.1501.5123.


Dit betekent voor een makelaar dat je aan alle gestelde vakbekwaamheidseisen moet voldoen. Hiervoor dien je bij een onafhankelijke exameninstelling zowel een basistheorietoets, als een specialisatiegerichte theorie- en praktijktoets met succes te worden afgerond.

Om in het register van VastgoedCert ingeschreven te blijven, zijn geregistreerde makelaars verplicht periodiek aan te tonen dat ze hun vakkennis op peil houden. Als dit adequaat gebeurt, dan wordt hun certificatie verlengd. [1] 
 

Het VastgoedCert-keurmerk is voor jou de aanduiding dat je op onze deskundigheid en vakbekwaamheid kan vertrouwen! 


Kwaliteitsaanduidingen voor TAXEREN
Langenegger Makelaars is Register Taxateur en ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) onder nummer RT249888093.


Daarnaast is Langenegger Makelaars aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en Taxateurs Unie, allebei ISO 9001 gecertificeerd. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden [2] 


Het NWWI is een validatie-instituut erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). Het WEW is verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Bekijk hier alle informatie over de validatie- en kwaliteitsinstituten op het gebied van huis TAXEREN.

 

Langenegger Makelaars voldoet aan alle eisen, normen, gedragscodes en procedures van alle validatie- en kwaliteitsinstituten! Je kan daarom bij ons rekenen op marktconforme taxatiewaardes en taxatierapporten die door alle hypotheekverstrekkers worden geaccepteerd.  

 

 Bronvermelding: 1. website VastgoedCert & 2: website NWWI