Mijn favorieten

Ons team juist voor jouw huis

Bij deze belangrijke stap in je leven wil je graag vooraf weten waar je aan toe bent. Langenegger Makelaars is een deskundig, betrouwbaar en transparant NVM-makelaarskantoor. Een makelaarskantoor met een team die je begrijpt en naar je luistert.


Al onze medewerkers en partners zijn geselecteerd op onze kernwaarden betrouwbaar, verbindend en daadkrachtig en zijn gekwalificeerd om al je zorgen wat betreft je woning uit handen te nemen.

Team Langenegger Makelaars
Paul Langenegger
Paul is NVM-gecertificeerd makelaar (2004) en NRVT-register vastgoed taxateur. Hij is verantwoordelijk voor alle makelaarszaken en taxeert woning in de Duin- en Bollenstreek, bijna dagelijks.


paul@langeneggermakelaars.nl
t  +31 (0)6 54 23 40 23  

Lieseloth Langenegger
Lieseloth is HBO-geschoold, richting Commerciële Economie. Met haar werkachtergrond als marketingcommunicatie adviseur bij verschillende (online) communicatiebureaus is zij een aanwinst voor ons team. Zij is verantwoordelijk voor alle communicatie om vraag en aanbod op de meest doeltreffende en kostenefficiënte manier met elkaar te verbinden.

info@langeneggermakelaars.nl
t  +31 (0)71 30 10 442  


Hypotheekadviseur Kick Wiegmans
Kick Wiegmans helpt jou de beste hypotheek te vinden en zal inzicht geven in de diverse hypotheekmogelijkheden en aangeven welke hypotheek het beste bij jou past. Het ervaren team van Kick Wiegmans staat altijd voor je klaar! Kick Wiegmans en Maarten van Tongeren (adviseurs) en Bianca Slootweg, Monique de Geus en Eva Lamboo (assistentes) zorgen, naast een goed en duidelijk advies, voor een optimale en klantvriendelijke begeleiding van het hypotheektraject. De dienstverlening wordt door hun klanten zeer goed beoordeeld. En daar zijn zij trots op!

Kick Wiegmans is een erkend hypotheekadviseur en winnaar van de independer hypotheekprijs “het BESTE advies voor een scherp tarief” in 2016 en 2017. De dienstverlening wordt door hun klanten zeer goed beoordeeld!

Neem hier contact op voor meer informatie en/of een gratis een vrijblijvend oriënterend gesprek. Of kom langs aan de Prins Bernardstraat 57 om een afspraak te plannen. 


Mussche Assurantiën

Mussche Financieel Advies & Assurantiën is een onafhankelijk kantoor dat onder andere gespecialiseerd is in verzekeringen en oudedagsvoorzieningen en daaraan gerelateerde producten.  Met hun jarenlange ervaring en dienstverlening helpen zij jou met het maken van bewuste keuzes en bieden zij inzicht, gemak, tijd- en kostenbesparing. En de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft.

Mussche Assurantiën scoort een 10 bij haar klanten via de website Advieskeuze.nl, de website van de Consumentenbond met onafhankelijke en autonome klanten reviews.  

Neem hier contact op voor meer informatie en/of een gratis een vrijblijvend oriënterend gesprek. Of kom langs aan de Prins Bernardstraat 57 om een afspraak te plannen. 

 

Kortom bij Langenegger Makelaars zit alle woningkennis en ervaring SAMEN onder één dak!

 

Diensten Langenegger Makelaars
Bekijk hieronder de stappen bij de verschillende soorten diensten waarbij we jou van dienst kunnen zijn:


Daarnaast TAXEREN we woningen in Duin- en Bollenstreek

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring