Mijn favorieten

Langenegger Makelaars ...

ons team & onze partners

 

Ons team

Je wilt je huis kopen of verkopen. Dit is een belangrijke stap in je leven! De regie hiervan geef je niet zomaar uit handen. Langenegger Makelaars is een deskundig, betrouwbaar en transparant NVM-makelaarskantoor. Een makelaarskantoor met een team die je begrijpt en naar je luistert.


Paul Langenegger
paul@langeneggermakelaars.nl
06 54 23 40 23  


Lieseloth Langenegger
info@langeneggermakelaars.nl
071 301 04 42

 

Onze partners 

Langenegger Makelaars heeft door de jaren een zeer betrouwbaar team om zich heen verzameld met hypotheek-, verzekeringsadviseurs en bouwkundigen. Maak gebruik van onze ervaring!

De partners zijn geselecteerd op onze Langenegger Makelaars onze kernwaarden Betrouwbaar, Verbindend en Daadkrachtig en zijn gekwalificeerd om al je zorgen op het gebied van hypotheken en verzekeringen uit handen te nemen. Lees hieronder meer over onze partners. 

 

SAMENwerken met hypotheekadviseur Kick Wiegmans

Kick Wiegmans helpt jou de beste hypotheek te vinden en zal inzicht geven in de diverse hypotheekmogelijkheden en aangeven welke hypotheek het beste bij jou past. Het ervaren team van Kick Wiegmans staat altijd voor je klaar! Kick Wiegmans en Maarten van Tongeren (adviseurs) en Bianca Slootweg, Monique de Geus en Eva Lamboo (assistentes) zorgen, naast een goed en duidelijk advies, voor een optimale en klantvriendelijke begeleiding van het hypotheektraject. De dienstverlening wordt door hun klanten zeer goed beoordeeld. En daar zijn zij trots op!

Kick Wiegmans is een erkend hypotheekadviseur en winnaar van de independer hypotheekprijs “het BESTE advies voor een scherp tarief” in 2016 en 2017. De dienstverlening wordt door hun klanten zeer goed beoordeeld. En daar zijn zij trots op!

Neem contact op voor meer informatie en/of een gratis een vrijblijvend oriënterend gesprek. Of kom langs aan de Prins Bernardstraat 57 om een afspraak te plannen. 

 

SAMENwerken met Mussche Assurantiën

Mussche Financieel Advies & Assurantiën is een onafhankelijk kantoor dat onder andere gespecialiseerd is in verzekeringen en oudedagsvoorzieningen en daaraan gerelateerde producten. 

Met hun jarenlange ervaring en dienstverlening helpen zij jou met het maken van bewuste keuzes en bieden zij inzicht, gemak, tijd- en kostenbesparing. En de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft.

Mussche Assurantiën scoort een 10 van haar klanten via de website Advieskeuze.nl, de website van de Consumentenbond met onafhankelijke en autonome klanten reviews.  

Neem contact op voor meer informatie en/of een gratis een vrijblijvend oriënterend gesprek. Of kom langs aan de Prins Bernardstraat 57 om een afspraak te plannen. 

 

Alle specialisten onder één dak!

We werken al jarenlang nauw SAMEN met elkaar in ons kantoor aan de Prins Bernardstraat 57 te Noordwijk.Bij Langenegger Makelaars aan de Prins zitten alle specialisten onder één dak!

Kortom alle woningkennis en ervaring SAMEN onder één dak!

Indien wenselijk, maak een afspraak!

 

Overige DIENSTEN van Langenegger Makelaars

  • de verkoopbemiddeling van woningen. Ook een woning verkopen? Zie  SAMENverkopen met resultaat 
  • de aankoopbemiddeling van woningen. Ook je droomhuis professioneel aankopen?  zie SAMENkopen met resultaat 
  • het taxeren van vastgoed in de Duin- en Bollenstreek. De taxaties van ons kantoor worden door alle Nederlandse Bankinstellingen geaccepteerd! Ook je woning laten taxeren door Langenegger Makelaars? Zie TAXEREN
  • de aan- en/of verhuur van woningen. Ook een woning (ver)huren? Zie  SAMEN(ver)huren met resultaat