Mijn favorieten

Een videopresentatie van je eigen woning

...via Langenegger Makelaars 


 

Als je de woning via Langenegger Makelaars in de verkoop zet, kan je een extra promotiemiddel inzetten en een eigen MP4 videopresentatie laten maken van jouw huis of appartement. Deze videopresentatie wordt gepubliceerd op de webpagina van jouw woning. Hierdoor kunnen alle potentiële kopers jouw woning 24/7 online bezichtigen. Deze video kan vervolgens via al onze mediakanalen, Facebook, Google+, LinkedIn en Twitter, geplaatst en ook nog eens gedeeld worden.  

Lees hieronder meer over de mogelijke videopresentaties en hoe we de video's makkelijk met een groot publiek kunnen delen. In sommige gevallen behalen we meer dan 537 video weergaven in 4 dagen tijd!

Het online resultaat hangt natuurlijk wel af van de woning, de staat van onderhoud, de vraagprijs en de markt. Langenegger Makelaars kent haar doelgroep goed, weet wat ze bekijken, waar ze naar op zoek zijn, waar ze zich bevinden en hoe ze reageren. Dit stelt Langenegger Makelaars goed in staat te adviseren over de verschillende (online) promotiemogelijkheden. En we hebben vele rapportages via bijvoorbeeld Google Analytics om de online resultaten inzichtelijk te maken. In onze rapportages is ook te zien hoe de verschillende posts met video's eruit zien. Bij interesse, neem hier contact met ons op.  

Mogelijke videopresentaties
Video woonimpressie

Het doel van deze video is om een woonimpressie te geven. Bij deze woonimpressie gaat het om de woonbeleving. Wat heeft de woning te bieden naast de hoeveelheid kamers en vierkante meters.

Een woning moet woongenot bieden. Met de video woonimpressie proberen we gegadigden hiervan een beeld te geven. Het gaat daarbij niet zozeer om de inhoudelijke informatie, maar meer om de beleving.


Dubbelklik op de woonvideo icoon om de video te bekijken.

3D Video
Het doel van deze video is om een 360 beeld te geven van je woning. Bekijk hier deze 3D video.  


Ook kan de potentiële koper online door jouw woning lopen via deze 3D video van jouw woning. Via de toetsen op je smartphone kan je virtueel naar elk vertrek lopen en elk gefilmd vertrek rondom bekijken. Klik hier om te kijken hoe dit in zijn werk gaat.

Voor de echte belevenis kunnen diegene die in het bezit van een simpele kartonnen VR-bril via VR Media Viewer jouw woning virtueel bezichtigen en staan de potentiële kopers ineens midden in jouw woning.

Deze video kan worden gepubliceerd op jouw webpagina, ons YouTube kanaal of Vimeo account en de belangrijkste sociale mediakanalen zoals Facebook, Google+ en LinkedIn. 

 

Deelmogelijkheden via YouTube en Vimeo
Als Langenegger Makelaars de video op het Langenegger YouTube kanaal plaatst, kan de MP4 videopresentatie van jouw woning gedeeld worden binnen je eigen sociale media netwerk. Bekijk hier een woning videopresentatie en deelmogelijkheden via YouTube. Dit is heel eenvoudig door de sociale media icoontje te drukken nadat je delen hebt geselecteerd.


Op jouw verzoek kan de MP4 video van jouw eigen woning ook geplaatst worden op ons Vimeo videokanaal. Vervolgens kan je zelf meer extra unieke views op jouw woning krijgen als de video wordt gedeeld. Dit is zeer gemakkelijk en kan via de Vimeo URL te plaatsen via een post in jouw sociale media accounts, zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter en Google+. Niet gevreesd, uiteraard helpen we je hierbij graag.  

Mediabereik van een videopresentatie
De video woonimpressie van de Toekomststraat 1G is bij een tussenmeting na 4 dagen meer dan 500 keer weergegeven. Meer informatie over ons mediabereik oftewel ons online RESULTAAT die wij SAMEN kunnen behalen, neem
contact met ons op.

In dit vrijblijvende gesprek wordt ook inzichtelijk gemaakt hoe de verschillende posts met de video's eruit zien.