Mijn favorieten

Sociale media inzetten voor verkoop & woningszoekers

...via Langenegger Makelaars
 

Langenegger Makelaars kent haar doelgroep goed, weet wat ze bekijken, waar ze naar op zoek zijn, waar ze zich bevinden en hoe ze reageren. Dit stelt Langenegger Makelaars goed in staat te adviseren over de verschillende online advertentiemogelijkheden.

Waarom online adverteren
Er is een enorme verschuiving gaande hoe we met elkaar communiceren. Vooral de jongere generatie leest nauwelijks kranten en/ of tijdschriften. Dit, ten voordele van digitale/ online media. Volgens Statista steeg de mediaconsumptie in Europa van 44 uur per week in 2009 naar 48 uur in 2015. De traditionele media verloren terrein met 2,5 uur terwijl het digitale verbruik met 6,5 uur toenam.


Voordeel van online adverteren
Het grootste voordeel van online adverteren via sociale media is dat er relevante informatie en gepersonaliseerde content wordt geplaatst waar zowel de potentiële koper als de verkoper baat bij heeft. 

Daarnaast is het de meest doeltreffende en voordelige manier, zeker als je de investering in verhouding zet tot het effectieve bereik.


Sociale media adverteren via Langenegger Makelaars?
Langenegger Makelaars gebruikt sociale media als aanvulling op de website. Om het maximale uit de sociale media te halen is een nieuwe format ontwikkeld, die zeer geschikt is om te posten en SAMEN te delen.


Bij verkoop kan je eigen webpagina of woonvideo geplaatst worden op al onze sociale mediakanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Google+, YouTube en Vimeo. Naast het plaatsen van een post en het SAMENdelen, kunnen we je woning extra aandacht onder de aandacht brengen van jouw doelgroep door online te adverteren.

Bij aankoop, voor onze woningzoekers bieden wij de mogelijkheid om via onze website zeer gericht op postcodegebied te adverteren. Laat online weten wat je zoekt en zorg dat je de overige woningzoekers vóór bent!

Graag sparren SAMEN met jou over de online advertentiemogelijkheden, kosten en resultaten. Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.