Mijn favorieten

NVM funda

Funda

Funda is dé nummer 1 huizensite van Nederland met het meeste aanbod, de meeste bezoeken en de meeste verkochte huizen. Elke maand wordt funda 34 miljoen keer bezocht met maandelijks 394 miljoen pageviews.

Één van de voordelen van SAMENmakelen met resultaat via Langenegger Makelaars is de mogelijkheid van SAMENcommuniceren via funda. SAMEN betekent een perfecte drie-eenheid: jij als verkoper van je huis, funda als huizensite en Langenegger Makelaars als professionele schakel.

Funda is eigendom van de NVM. Dit betekent dat je bij Langenegger Makelaars als NVM-makelaar een kostenreductie krijgt voor een basisplaatsing van jouw woning op funda! Als we besluiten om in opdracht SAMEN te gaan verkopen zullen de plaatsingskosten die funda ons in rekening brengt 1-op1 worden doorberekend. Daar worden dus geen extra kosten voor in rekening gebracht. Langenegger Makelaars zorgt geheel kosteloos dat jouw basisinformatie over de woning met een uitgebreide omschrijving met de kenmerken op een rijtje, foto's en informatie over de locatie en buurt op funda wordt geplaatst. 

Funda matcht jouw huis vervolgens met de wensen van alle huizenzoekers. Meteen de volgende dag stuurt funda een e-mail naar potentiële kopers.

Als we viraal gaan, brengen we jouw woning in één keer als nieuw aanbod onder de aandacht van alle potentiële kopers. Om jouw huis optimaal uit laten laten lichten, kunnen wij ook zorgdragen dat onze best presterende mediamogelijkheden, namelijk de plattegrond, 3600 graden foto's, video en QR-code worden geplaatst. Deze sfeervolle woonbeleving brengen onder de aandacht op jouw eigen webpagina en plaatsen we direct ook op funda. Een overweging waard, want een eerste indruk maak je natuurlijk geen twee keer. Bekijk onze mediamogelijkheden en mediapakketten. 

Platform NVM makelaars
Langenegger Makelaars is een NVM-kantoor en beschikt over een groot platform van woningzoekenden. Alle zoekers uit de omgeving van jouw woning zijn ingevoerd door collega NVM-makelaars. En via ons intranet wordt jouw woning ook onder de aandacht gebracht van deze zoekers.

SAMENmakelen betekent voor jou ook deel uitmaken van dit netwerk om vraag en aanbod aan elkaar te verbinden.