Mijn favorieten

Via Langenegger Makelaars je woning verkopen

dat betekent ...SAMENverkopen met resultaat


Het verkopen van je huis doe je maar een paar keer in je leven. In deze snel ontwikkelende vastgoedmarkt met een wirwar van (juridische) regeltjes en de innovatieve ontwikkelingen op het gebied van communicatie is een deskundig advies en professionele begeleiding een must. Langenegger Makelaars luistert naar je en komt op voor jouw belangen!


Het SAMENverkopen met resultaat …in stappen
Het SAMENverkopen doen we in heldere stappen. Hieronder zijn deze stappen zo inzichtelijk mogelijk beschreven.

Stap 1: SAMENwaarderen, GRATIS... de waarde van jouw huis bepalen
Langenegger Makelaars plant geheel vrijblijvend een gesprek bij jou thuis om je woning goed te bekijken en je wensen te inventariseren. We bereiden ons goed voor en doen alvast een vergelijkend onderzoek van verkopen van huizen bij jou in de omgeving. 

Bekijk hieronder alvast welke stappen je zelf zou willen en kunnen doen en waar Langenegger Makelaars je een rol zou kunnen spelen.

Op basis van jouw input -je woning en wensen- adviseert Langenegger Makelaars jou over het mogelijk te behalen resultaat oftewel de verkoopadviesprijs, de te ondernemen stappen, wie wat doet en wat de stappen gaan kosten.

Let op: we begrijpen als geen ander dat jij de hoogst mogelijke opbrengst wil voor je eigen woning. De grondslag van ons advies is ratio en onderbouwen we door onze kennis, ervaring en alle databases en tools die ons ter beschikking staan als gecertificeerd makelaar en register taxateur. Dit is ook de waarde die de banken hanteren bij het verstrekken van de hypotheek van jouw koper. Een te hoge vraagprijs die niet in de buurt ligt van de reële marktwaarde kan om die reden de haalbaarheid SAMENmakelen met resultaat in gevaar brengen.

Voor stap 1 ben je geen kosten aan ons verschuldigd!

Stap 2: SAMENmarketen, jouw huis in de verkoop nemen
Om het beste resultaat te behalen, bekijkt Langenegger Makelaars je woning als marketingproduct. Een ouder huis op een goede locatie met een mooi uitzicht vergt een andere aanpak dan een sfeervolle verbouwd appartement. Met andere woorden iedere woning vereist een geheel eigen marketingaanpak. Wij assisteren jou graag bij hoe we jouw woning zo goed mogelijk kunnen verkopen in de huidige woningmarkt, die wij zo goed kennen.

Vanuit dit oogpunt, geven we graag advies over:

  • De te vragen verkoopprijs.
  • Welke sterke punten van je woning wij gaan benadrukken.
  • Het verkoop klaar maken van je woning met tips voor reparaties voor achterstallig onderhoud of op het gebied van duurzaamheid in het kader van energie labels.
  • Welke (online) mediakanalen en middelen er mogelijk zijn om zo doeltreffend en zo snel mogelijk verbinding met dé koper te maken.
Stap 4: SAMENcommuniceren, verbinding leggen met dé koper
De communicatie van nu vergt meer dan alleen een verkoopbord in de tuin plaatsen. We kunnen nu potentiële kopers 24/7 bereiken, boeien en binden. Een sfeervolle woonbeleving van jouw huis is van essentieel belang en doen wij SAMEN via onder andere onze professionele verkoopbrochure met alle relevante informatie, foto's, plattegronden en ligging.

De volgende doeltreffende communicatiemiddelen staan via Langenegger Makelaars ook volledig tot je beschikking:
  • Een eigen webpagina voor je woning! Gemakkelijk te delen via alle sociale mediakanalen.
  • Plaatsing van je woning op fundaDe grootste huizensite van Nederland met de meeste bezoeken en de meest verkochte huizen.
  • Plaatsing op NVM intranet waar relevant verbinding wordt gelegd met zoekers binnen bepaalde prijscategorieën.   

We bieden meerdere (online)marketingcommunicatie mogelijkheden aan om je woning zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen en mogelijke kopers te enthousiasmeren.
  • Online adverteren met posts en/of advertenties via Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ en Instragram.
  • Videopresentatie van je eigen woning. Die we kunnen plaatsen op je eigen website, YouTube en/of Vimeo en gemakkelijk te delen is via sociale media.
  • QR-code met een link naar je eigen webpagina en/of videopresentatie. Te plaatsen op jouw verkoopbord, etalage of een advertentie in de krant.  
Vervolgens gaan we online en door SAMENdelen de shareability van jouw woning te vergroten.


Stap 4: SAMENbezichtigen, het laten zien van het jouw woning
We plannen in SAMENspraak met jou bezichtigingen en dragen zorg om jouw woning met veel enthousiasme te laten zien aan potentiele kopers. Alle ins & outs over je woning wordt in goede en betrouwbare sfeer overgebracht. De fase van interesse gaat verder en de mogelijke verkoop komt dichterbij.

 

Stap 5: SAMENonderhandelen, het onderhandelingsproces om te komen tot SAMENverkopen   
Door ons waardevaste advies bij de stap 1 ziet Langenegger Makelaars het als een uitdaging om te gaan voor de maximale verkoopprijs en de meest gunstige verkoopvoorwaarden. Hierin heb jij natuurlijk het laatste woord en bepaal jij het uiteindelijke resultaat! 

Als de onderhandelingen rond zijn, zetten wij alle afspraken zwart-op-wit in een koopovereenkomst. Na drie dagen bedenktijd is de verkoopfase rond.

 


Stap 6: SAMENverkopen, het officiële verkoopproces met resultaat VERHUIZEN
In deze fase zorgt Langenegger Makelaars voor alle afhandeling van alle documenten. En na de inspectie van je huis, gaan we SAMEN naar de notaris om je na ondertekening te feliciteren met de succesvolle verkoop van je woning.

 
Overige diensten Langenegger Makelaars
Bekijk hieronder de stappen bij de verschillende soorten diensten waarbij we jou van dienst kunnen zijn: