Mijn favorieten

Juist voor jouw huis verkopen


Hoe behaal jij het maximale resultaat?
Het gaat om een betrouwbaar inzicht in de juiste prijs en de juiste aanpak voor de juiste match. Neem contact op voor een gratis verkoopanalyse van jouw huis.  
 
Welk inzicht krijg jij?
Tijdens onze verkoopanalyse beginnen wij met een grondig onderzoek naar de woning. Dit onderzoek of opname -door onze gecertificeerde NVM makelaar en taxateur- houdt in een controle van de exacte vierkante meters, onderzoek naar de technische staat en alle juridische en financiële zaken die invloed hebben op de verkoop. Ons marktinzicht geeft antwoorden op de volgende vragen, toegespitst op jouw woning:

 • Wat gaat jouw huis opbrengen?
  In ons NVM-uitwisselingssysteem maken wij een analyse van gemiddelde transactieprijzen van verkochte huizen per woontype in de buurt van jouw woning. Na het onderzoek door onze NVM-makelaar maken wij een realistische vergelijking met soortgelijke verkochte en beschikbare woningen in de buurt. 
 • Is er sprake van een kopers- of verkopersmarkt?
  In geval van een krapte van < 0,5 is de vraag relatief groter dan het aanbod. Dit vergt een andere aanpak dan wanneer het aanbod groter is dan de vraag. Bekijk hier onze presentatie over krapte-analyses 
 • Wat zijn de verkoopmogelijkheden voor jouw huis? 
  Deze scan geeft een overzicht van vraag en aanbod per buurt en hoeveel serieuze zoekers er de afgelopen maanden gezocht hebben naar vergelijkbare huizen, ook gespecificeerd naar prijscategorie
Op basis van onze verkoopanalyse kunnen wij een betrouwbare verkoopwaarde, de ingeschatte verkooptijd en de 'Unique Selling Points' van jouw woning aangeven. Een realistische vraagprijs (niet te hoog en niet te laag) is van essentieel belang bij een succesvolle verkoop. Met onze expertise, ervaring, (online) middelen én ons netwerk behalen wij aansluitend het maximale resultaat, geheel zorgeloos. 

Hoe werkt het? 
Na het verstrekken van de opdracht, begeleiden wij jou juist bij de verkoop van jouw huis. Wij starten met een betrouwbaar advies over de juiste vraagprijs en de juiste verkoopaanpak met publiciteitsplan en de inzet van onze extra (online) middelen.

Wij ondernemen bij de verkoop van jouw huis de volgende stappen, in jouw belang en altijd in samenspraak:
 • Stap 1: De verkoopmogelijkheden onderzoeken (gratis en vrijblijvend)
 • Stap 2: De opdracht verstrekken
 • Stap 3: De verkoop starten met de juiste publiciteit
 • Stap 4: Alle bezichtigingen organiseren
 • Stap 5: In samenspraak namens jou onderhandelen
 • Stap 6: De koopovereenkomst opstellen
 • Stap 7: Het opleveren van uw huis bij de notaris
Dat bespaart zorgen en geld!
 
Wat zijn de ervaringen van onze klanten? 
De maximale resultaten voor onze klanten. Daar gaat het ons om! Wij zijn erg trots op deze hoge waarderingen voor onze dienstverlening bij verkoop. Bekijk de klantervaringen via Funda, Google en Facebook.

Meer weten?
Plan een afspraak voor ons gratis verkoopanalyse van jouw huis. Deze stap is geheel vrijblijvend.  

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring