Mijn favorieten

Via Langenegger Makelaars je financierings- & verzekeringszaken regelen

dat betekent ...SAMENwerken met resultaatEen huis kopen is meestal één van de grootste aankopen uit je leven. Een aankoop waarvoor je jezelf meestal voor tonnen in de schulden steek. Dit beseffen we ons en daarom heeft Langenegger Makelaars een zeer betrouwbaar team om zich heen verzameld met hypotheek-, verzekeringsadviseurs, accountants, notarissen en bouwkundigen.

De partners zijn geselecteerd op onze kernwaarden
betrouwbaar, verbindend en daadkrachtig en zijn gekwalificeerd om al je zorgen uit handen te nemen op het gebied van:
  • Hypotheekverstrekking.
  • Verzekeringen.
  • Bouwkundige onderzoek.
  • Belastingzaken.
  • Notariële zaken.


De volgende specialisten werken SAMEN onder één dak

Langenegger werkt al jarenlang nauw SAMEN met hypotheekadviseur Kick Wiegmans en Mussche Assurantien. Dat doen we vanuit ons kantoor aan de Prins Bernardstraat 57 te Noordwijk. Kortom alle woningkennis en ervaring SAMEN onder één dak!

Lees hieronder meer over onze partners. 

1. SAMENwerken met hypotheekadviseur Kick Wiegmans
Kick Wiegmans helpt jou de beste hypotheek te vinden en zal inzicht geven in de diverse hypotheekmogelijkheden en aangeven welke hypotheek het beste bij jou past. Het ervaren team van Kick Wiegmans staat altijd voor je klaar! Kick Wiegmans en Maarten van Tongeren (adviseurs) en Bianca Slootweg, Monique de Geus en Eva Lamboo (assistentes) zorgen, naast een goed en duidelijk advies, voor een optimale en klantvriendelijke begeleiding van het hypotheektraject. De dienstverlening wordt door hun klanten zeer goed beoordeeld. En daar zijn zij trots op!

Kick Wiegmans is een erkend hypotheekadviseur en winnaar van de independer hypotheekprijs “het BESTE advies voor een scherp tarief” in 2016 en 2017. De dienstverlening wordt door hun klanten zeer goed beoordeeld!


Neem hier contact op voor meer informatie en/of een gratis een vrijblijvend oriënterend gesprek. Of kom langs aan de Prins Bernardstraat 57 om een afspraak te plannen. 


2. SAMENwerken met Mussche Assurantiën

Mussche Financieel Advies & Assurantiën is een onafhankelijk kantoor dat onder andere gespecialiseerd is in verzekeringen en oudedagsvoorzieningen en daaraan gerelateerde producten.  Met hun jarenlange ervaring en dienstverlening helpen zij jou met het maken van bewuste keuzes en bieden zij inzicht, gemak, tijd- en kostenbesparing. En de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft.

Mussche Assurantiën scoort een 10 bij haar klanten via de website Advieskeuze.nl, de website van de Consumentenbond met onafhankelijke en autonome klanten reviews.  


Neem hier contact op voor meer informatie en/of een gratis een vrijblijvend oriënterend gesprek. Of kom langs aan de Prins Bernardstraat 57 om een afspraak te plannen. 


Kortom bij Langenegger Makelaars zit alle woningkennis en ervaring SAMEN onder één dak!

 


SAMENwerken met bouwkundigen, notarissen en accountants

Als je wil putten uit ons grote netwerk met betrouwbare specialisten op het gebied van bouwkundige onderzoeken of belastingzaken of alle notariële zaken om SAMENmakelen met resultaat te behalen, zijn wij bereid om onze ervaringen SAMEN met jou te delen!

Voor alle woningkennis en ervaring kom je langs aan de Prins Bernardstraat 57 te Noordwijk om alle benodigde afspraken te maken met diverse specialisten. Indien wenselijk, neem hier contact met ons op.

Bij Langenegger Makelaars aan de Prins zitten al deze specialisten onder één dak!

 

Diensten Langenegger Makelaars
Bekijk hieronder de stappen bij de verschillende soorten diensten waarbij we jou van dienst kunnen zijn: